10-11-11

Boodschap op muziek

Zij die het nummer kennen, zullen bij de eerste tonen al weten wat ik wil vertellen. Langer dan twee minuutjes duurt het niet, ik had alleen de eerste strofe nodig, die heel aardig aansluit bij wat ik bedoel, regel voor regel zelfs. Met een abrupt einde.


Het zat er al enige tijd aan te komen; ik heb nog geprobeerd om de draad terug op te pakken, maar het lukte niet; en in zo'n situaties ben ik konsekwent en (min of meer) kordaat.
Het mag belachelijk klinken, en dat is het misschien ook, maar zeker ook de laatste zin geeft perfekt weer hoe ik mij voel: limitless and free. Er ging de laatste tijd geen dag voorbij zonder dat ik het gevoel had dat het tijd werd om nog eens iets te schrijven of nog eens een blogronde te doen; van die gedachte ben ik nu vanaf. Versta mij niet verkeerd, ik schrijf absoluut niet "van jullie ben ik nu vanaf". Een groot verschil.
Een afgesloten periode, waar ik met veel tevredenheid op terugkijk, en waarvan ik volmondig zeg: "was alles te herdoen, en ik wist alles op voorhand, ik deed voor de volle 100% net hetzelfde". Een happy end dus.

Wie ik door deze blog persoonlijk leerde kennen en tot mijn vrienden mag rekenen: tot binnenkort.
Bij wie ik nog wel eens op blogbezoek zal komen: ook tot binnenkort.
De rest: vaarwel, het ga jullie goed.
Geert

10:09 Gepost door Geert | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook