10-11-11

Boodschap op muziek

Zij die het nummer kennen, zullen bij de eerste tonen al weten wat ik wil vertellen. Langer dan twee minuutjes duurt het niet, ik had alleen de eerste strofe nodig, die heel aardig aansluit bij wat ik bedoel, regel voor regel zelfs. Met een abrupt einde.


Het zat er al enige tijd aan te komen; ik heb nog geprobeerd om de draad terug op te pakken, maar het lukte niet; en in zo'n situaties ben ik konsekwent en (min of meer) kordaat.
Het mag belachelijk klinken, en dat is het misschien ook, maar zeker ook de laatste zin geeft perfekt weer hoe ik mij voel: limitless and free. Er ging de laatste tijd geen dag voorbij zonder dat ik het gevoel had dat het tijd werd om nog eens iets te schrijven of nog eens een blogronde te doen; van die gedachte ben ik nu vanaf. Versta mij niet verkeerd, ik schrijf absoluut niet "van jullie ben ik nu vanaf". Een groot verschil.
Een afgesloten periode, waar ik met veel tevredenheid op terugkijk, en waarvan ik volmondig zeg: "was alles te herdoen, en ik wist alles op voorhand, ik deed voor de volle 100% net hetzelfde". Een happy end dus.

Wie ik door deze blog persoonlijk leerde kennen en tot mijn vrienden mag rekenen: tot binnenkort.
Bij wie ik nog wel eens op blogbezoek zal komen: ook tot binnenkort.
De rest: vaarwel, het ga jullie goed.
Geert

10:09 Gepost door Geert | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook

Commentaren

Je bent een vrij mens Geert, geniet van die vrijheid! Het leven is meer dan bloggen alleen nietwaar! Geniet ervan!
Fijn dat ik je blog mocht lezen!
Thanks

Gepost door: christa | 10-11-11

Het zat eraan te komen,
wachten was op het juiste moment
dus moet het er maar van komen....

Niets is belangrijk dan vrij zijn
in je doen en laten,
het werd laten, deze keer.

Jouw keuze wordt gerespecteerd,
Geert.

Ik ben blij dat ik je heb mogen leren kennen
je bent een mooi en bijzonder mens
en je blijft, hoe-dan-ook, in mijn leven.

Gepost door: ank | 10-11-11

Ah..ik las al zoiets ergens.. vond het alleen jammer dat het dan weer zo in het negatieve getrokken moest worden, alsof alle bloggers slijmjurken en hypocriete leugenaars zijn, sorry dat ik het zeg, maar je weet dat ík al sowieso nooit een blad voor de mond heb genomen en als ik iets niét mooi vind zeg ik het óók! :-P En ik heb grote twijfels of alle fb-ers dan wél zo recht door zee zijn..we zijn namelijk allemaal maar mensen hè, wélke pc-hobby je dan ook beoefent en alle mensen maken fouten..daar zijn we mensen voor!
In ieder geval...ik wens je heel veel plezier en succes in alles wat je verder ook gaat doen. Vond het leuk een tijdje in jouw wereld te hebben mogen rondkijken, vind het jammer dat de deur nu dichtgaat, maar zo gaat het nu eenmaal.
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 10-11-11

Maar hey..ik denk dat je op FB ook weleens mensen vriendjes gemaakt hebt die je later zo snel mogelijk weer wilde defrienden hè..dat is niet bepaald eigen aan het bloggen...dat is eigen aan het leven en dat kun je op allerlei vlakken tegenkomen, met collega's, met sportvrienden en ook met bloggers en FB-ers ( en ik zet er expres ook mensen IRL bij, want die vlieger, dat je via het internet je zoveel anders voor kunt doen dan in het echt, gaat voor mij niet op. Ik ben nu eenmaal niet zo'n achterdochtig en wantrouwend persoontje..ik ga gewoon van het goede van de mensen uit..ik ben dus goed in de maling te nemen..door wie dan ook. Maar daar leer je ook wel weer van haha)
Dus als je stopt met bloggen laat het dan gewoon zijn, omdat je er geen zin meer in hebt..of geen inspiratie meer of je vrij wilt voelen van de verplichting die je ej klaarblijkelijk opgelegd had..of wat dan ook, maar plak daar niet meteen zo'n veroordeling van het bloggen/de bloggers aan vast..dat is nergens voor nodig en ieder doet gewoon lekker wat ie leuk vindt. En dat is ook niet hypocriet...dat is alleen maar respectvol! :-P

Zeeland dus? ah ja...ik hou het nog steeds in gedachten hoor, maar Zeeland zal wel weer eerder in het voorjaar worden..met het oog op het weer duik ik rond deze tijd liever de bossen in..blijf je nog een béétje droog hehe!
Groetjes weerrrr!

Gepost door: mizzD | 10-11-11

Ik snap de tirade van onze Mizz hier niet... Ik lees hier op geen enkel moment iets over slijmjurken of hypocriete leugenaars en ik heb dit postje nu voor de derde keer herlezen... En natuurlijk zijn er altijd mensen die je wereld binnenkomen, op welke manier dan ook, en die je liever snel weer ziet gaan. Maar er zijn er ook andere. Ik hou fantastische vriendschappen over aan het bloggen en door FB heb ik al heel wat mensen van vroeger teruggevonden, dus alles heeft zijn voor- maar ook nadelen. Alles evolueert, de mens, het internet, gewoon alles. En we kunnen mee evolueren of we kunnen blijven stilstaan, aan ieder van ons de vrije keuze.
Ik ben blij dat ik je heb leren kennen Geert! En ik ben ook blij dat ik de Mizz heb leren kennen, dus for that matter... ;-)
Liefs,

Gepost door: Bientje | 10-11-11

Nou Bientje...dan zijn we het dus eens. :-)

Sorry dat ik je nu voor niks dit postje van Geert drie keer heb laten lezen..maar ik reageerde hier op een reaktie van hem elders. Over een onderdeel van zijn reden tot stoppen met bloggen, die ik hier nu niet meer terug las..maar waar ik het dus helemaal niet mee eens kon zijn.

Ik ben een beetje moe van dat hele 'FB versus BLOGS'-gedoe..laten we gewoon allemaal doen wat we leuk vinden hè. We mogen tenslotte allemaal een eigen mening hebben..én wat mij betreft die ook ventileren, maar als het kan een beetje respectvol..dat heeft helemaal niks met hypocrisie ( waar ik ineens overál over lees) te maken, maar met medemenselijkheid.
Dag!

Gepost door: mizzD | 10-11-11

Geert, ik zal je missen, bedankt voor je lieve woorden bij mij, aan mij en hoe dan ook zullen we contact houden, op onze eigen manier.

Lieve kus
Danique

Gepost door: Danique | 10-11-11

Ik wens je het allerbeste in alles wat je doet en op FB ontmoet ik je nog wel.

Gepost door: magda | 11-11-11

Doen wat je wil, stoppen met wat je wil ...
Ik kom je zeker nog wel tegen elders, ja toch hè !!!

Gepost door: Mamapippa | 12-11-11

tja geert...

ik wist ook dat het er aan zat te komen,
maar ach weet je. niks is zo veranderlijk als een mens,

ik heb een advies voor je:-)

laat het logje staan, want je weet maar nooit,

ik vind het fijn dat ik je heb leren kennen,

het ga je goed geert,
tot ziens,

xxx
dien

Gepost door: klaproos | 15-11-11

Een mens heeft periodes in zijn leven. Wat je eerst met volle overgave daad gaat je ooit misschien niet meer af. De dingen komen en gaan. En als de tijd van gaan gekomen is, dan is dat zo. En er is nog altijd FB om de fratsen van jou en Jolan te volgen.
:-))

Gepost door: Martine | 16-11-11

Tja, ik had het al zien aankomen. Ik ken je niet persoonlijk, maar het lijkt me dat je niet voor het halve werk gaat. Maw, wat je doet, wil je perfect doen. Net zoals met je tuin. Maar zo zit het leven niet echt in mekaar. Perfectie, daar maak je jezelf het leven hartstikke moeilijk mee en het is niet blijvend haalbaar. Willen bloggen, wil echt niet zeggen dat je continu met het gevoel 'ik moet iets posten, of ik moet aan een blogronde beginnen', rondlopen. Dit heeft als resultaat, dat je vroeg of laat stopt, net zoals je nu inderdaad doet. Ik heb dat gevoel al lang opgegeven omdat ik het nu eenmaal niet kan combineren met mijn job en mijn huishouden. En ik weet dat mijn blogbezoekertjes daarvan perfect op de hoogte zijn en het helemaal niet erg vinden. Ze zijn deel van mijn leven en als ik eraan toe ben, ga ik heel graag bij hen op blogbezoek. Net zoals ik graag een postje schrijf. Het zijn vaak leuke momentopnames. En dat maakt het juist zo tof en spannend: het is geen verplichting maar vrijblijvend en daarom zou ik het nooit willen opgeven. Ik denk dat jij veel te veel denkt in termen van zwart/wit wat ik heel jammer vind, want door het ontberen van alle kleuren die ertussen zitten, mis je heel veel. Maar het is je eigen keuze natuurlijk en die respecteer ik. Ik reken mezelf bij die 'de rest: vaarwel, het ga jullie goed', wat ik persoonlijk ook een tikkeltje hard vind. Want zoals een vroegere werkgever ooit zei: 'bomen ontmoeten mekaar niet, maar mensen vroeg of laat wel'. Daarom is het beter om in alle vriendschap van mekaar heen te gaan, met een open einde :-)

Gepost door: Stefanie | 20-11-11

Ik moest even goed doorlezen na dat liedje, want zo krijg je het idee dat het helemaal niet goed met je gaat.
Hopelijk wel, en laat je de deur naar het virtuele onraakbare open staan tot je er zelf weer zin in hebt.
Geniet van waar je nu mee bezig bent, en doe niets die je verveelt of 'moeten ' wordt.
Het ga je goed.

Gepost door: roysfoto | 21-07-12

en hij staat er nog steeds, voor "je weet maar nooit".... :-))

Gepost door: ank | 13-01-13

De commentaren zijn gesloten.