26-12-10

De draad weer oppakken.

Ik pak de draad weer op, niet alleen met het bloggen, vooral met het lopen.
Al was ik amper 1 week in rust (?), ik voel me daar vervelend bij, en ik voel me niet fit.

Maar maak jullie geen zorgen, het is puur een mentale kwestie, het is een soort verslaving. Ik moet en ik zal om de twee dagen een uur lopen, of ........   ja of........  ?
Of wat ? Ik weet het niet. Maar het moet !!

We zijn nu zondag, de laatste keer was vorige zaterdag, en ik was er 's anderendaags niet goed van. Het parcours lag besneeuwd, maar ik wou niet plooien. 's Anderendaags dus tamelijk wat rugpijn: ik vermoed dat je op een gladde ondergrond onbewust en uit noodzaak anders gaat bewegen dan normaal. En de spieren zijn daar niet op voorzien.
Vandaag zal alles wel sneeuwvrij zijn, en ik verwacht veel volk rond de watersportbaan: het is zondag, het is de dag na kerstdag, en het is een beetje zonnig.

Ik ben weg !!!!  Yihaaaaaaaaaaaa !!!!!

10:47 Gepost door Geert in Sport | Permalink | Commentaren (8) | Tags: lopen, watersportbaan |  Facebook

Commentaren

Ja, heb dat met wandelen met Ax heel erg de laatste tijd...rugpijn...je beweegt véél te geforceerd..kleine pasjes terwijl ik normaal grote stappen neem...ben blij dat vriendlief er deze dagen is om die hond uit te laten hoor...kan die rug een beetje bijkomen! Heb me dan ook nog eens verstapt en dat uit zich in pijn aan...m'n stuitje om de één of andere reden! Vremmd met net zo goed pijnlijk hahahaha! Het weerhoudt me niet om eerst gisteren naar het strand te gaan en straks lekker naar het bos..beweging moet goed doen hè...en zo niet dan toch! :-)))
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 26-12-10

Inderdaad, blijven bewegen is de boodschap! Dat doen we doorgaans al veel te weinig. Ik mis mijn dansen (geen les tot 18 januari), was flink begonnen zelf thuis te oefenen maar dan kwam die stomme griep daartussen. 4 dagen zetelliggen, bah, ik voel me een stropop die te lang in de regen heeft gestaan... Vandaag nog kalmpjes aan en vanaf hier stilletjesaan herbeginnen. Straks misschien zelfs een eerste stapje buiten?

Gepost door: blablamie | 26-12-10

Ga jij maar es goed gaan lopen. Ik denk idd ook dat het niet zo 'gezond' is om op gladde ondergrond te willen sporten, is zelfs gevaarlijk. En ik kan me voorstellen dat je andere spieren gaat belasten waardoor je spierpijn krijgt. GElukkig is Milo geen zware hond en trekt hij ook niet zo hard. Na 200 meter zitten we ook in natuurgebied waar hij los loopt, dus best wel makkelijk.
Amuseer je nog!

Gepost door: patsy | 26-12-10

En, was het een beetje te doen? Hier ligt anders overal nog heel veel sneeuw.

Gepost door: Ellen | 26-12-10

Veel plezier met het lopen.
En prettig eindejaar.

Groetjes
Kim

Gepost door: Kim | 27-12-10

Was ik maar even gedisciplineerd als jou! ik zeg al een maand dat ik zal gaan joggen.. is er nog steeds niet van gekomen natuurlijk ..

Gepost door: Barbara | 28-12-10

en was t sneeuwvrij, Geert?
Hier ligt alles nog goed vol :-(

Gepost door: Ri@ | 28-12-10

Wees voorzichtig met het lopen op een beijzelde weg ,het is niet alleen glad maar je loopt geforceerd .Ik ondervond het zelf met wandelen ,nadien had ik spierpijnen en 's nachts krampen in mijn been. Ja ik fiets wel meer dan wandelen maar toch.

Ik kom je ook een gezellig Oud naar Nieuw toewensen en voor 2011 een Gelukkig en Gezond jaar !

Gepost door: magda | 29-12-10

De commentaren zijn gesloten.