04-11-10

Nationaal Park Eifel

Vrijdag, zaterdag, zondag en maandag was ik op het juiste moment op de juiste plaats. Het Eifelgebied is wellicht in het najaar veel mooier dan in de zomer, zeker als de verkleurde bladeren nog net aan de bomen hangen en de zon er volop doorschijnt. We verbleven in Einruhr, dicht bij de Ruhrsee.
Neem daarbij prachtig mooi weer, veel wandelplezier, lekker eten en drinken, en veel lachen .... meer moet dat niet zijn.

Het is niet mijn gewoonte hioer zo maar wat foto's te zetten, maar voor deze ene keer maak ik toch een uitzondering: het was daar PRACHTIG. Alle foto's aanklikbaar.

eifel_5.jpg eifel_6.jpgeifel_1.jpgeifel_2.jpgeifel_3.jpgeifel_7.jpgeifel_8.jpgeifel_4.jpg

Commentaren

Wow, wat een kleurenpracht. Je was er inderdaad op het juiste ogenblik !

Gepost door: Mamapippa | 04-11-10

Yep...schitterend!!! Ik was daar ook graag in de herfst, in de Eifel...ooit werden er begin november wandel/klimweekends georganiseerd door de NKBV vanuit de hut in Abenden, een plaatsje vlakbij Nideggen. Ondanks dat ik voor m'n examen-boekhouden moest leren, ging ik toch mee...heeeerlijk wandelen daar en 'savonds dan maar in de hut met m'n neus in de boeken. En op zondagochtend koffie gaan drinken in Nideggen...in die zaak waar ze zooooveel verschillende taarten hadden om uit te kiezen en daar kreeg je dan een reuzepunt van...mjammmmm! hahahaha!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 04-11-10

De juiste plek,
het juiste moment,
de juiste mensen;
DAN
heb je de hemel op aarde!

Gepost door: ank | 04-11-10

schitterende foto 's geert,
prachtig om daar t e lopen zo denk ik, maar vlak belgie niet uit:-)
dara is het ook erg moi:-)

zeg dat ik het gezegd heb:-)

was jolan blij dat je weer thuis kwam :-)

Gepost door: klaproos | 04-11-10

Daar zou ik met mijn Seppe wel eens willen gaan wandelen!!

Gepost door: Ellen | 05-11-10

Je hebt gelijk Geert. Als je in zo'n mooie streek bent en het zonnetje is bovendien van de partij, dan moet je al een kluns zijn om daar lelijke foto's te trekken.
Maar deze zijn schitterend hoor !
Groeten.

Gepost door: Fluwijn | 05-11-10

Adembenemend zelfs denk ik.

Gepost door: Nana | 05-11-10

Geert,daar krijg ik een wee gevoel van . Zo'n mooie foto's ,ik wou dat ik daar kon zijn. Jij zat in de Eifel, mijn man is afkomstig van Echternach. Dus ken ik het herfstpalet in die streek.Er zijn geen woorden mooi genoeg om de natuur in de herfst aldaar te beschrijven.Jij hebt het hier gedaan met prachtige foto's.Enig!!

Gepost door: magda | 05-11-10

Ik kan het alleen maar beamen. Met die varianten in kleurenpracht is het er inderdaad wunderschön. Groot gelijk had je, om er even op uit te trekken.

Gepost door: Stefanie | 07-11-10

De foto's zijn heel erg mooi Geert, ze stralen en troostende warmte uit.

Gepost door: danique | 09-11-10

Mooie foto's gemaakt!

Gepost door: Vakantiehuis Eifel | 25-08-14

De commentaren zijn gesloten.