13-09-10

Zoveel te vertellen...

Ik heb nog zoveel te vertellen, van maanden terug eigenlijk al. Mijn reis naar Noorwegen moet vast en zeker nog verder aan bod komen, want ik ben blijvensteken bij deel 3, en had op z'n minst nog 2 verslagjes in mijn hoofd.
Ik ben ook naar Oostenrijk geweest, en buiten mijn stommiteiten met Ellen (de GPS), vertelde ik daar nog niets over. Komt dus zeker nog.
En niet te vergeten, ik was in het Zuid-Oosten van Engeland voor een paar dagen: Kent en East-Sussex, ronduit onvergetelijk !! Met wat ik daar zag zal ik jullie zeker en vast nog uitgebreid om de oren slaan.

Maar voorlopig kom ik niet verder dan wat foto's van de laatste stuiptrekkingen van de zomer. Ik heb dit jaar meer dan ooit van mijn tuin kunnen genieten, en 't zal de volgende jaren alleen maar in stijgende lijn gaan. De winter is nog lang niet aan de orde, dat zie je hieronder.

En gans onderaan ...... Jolan: nog geduld tot overmorgen, en hij loopt, rolt, speelt, slaapt, springt hier ook door mijn huis. En enkele weken later zal hij mij gezelschap houden terwijl ik in de tuin bezig ben. Of zal hij mij opwachten als ik thuiskom. Maar eerst moet hij door enkele moeilijke dagen: de scheiding van zijn moeder, da's voor woensdag dus.

130910_2.jpg 130910_1.jpg 130910_3.jpg 130910_4.jpg 130910_5.jpg

10:16 Gepost door Geert in Vakantie | Permalink | Commentaren (11) | Tags: noorwegen, oostenrijk, zomer, herfst, winter, jolan |  Facebook

Commentaren

Geert,

Gisteren had ik er het nog met Milo over ... dat ventje is dolgelukkig bij ons, maar toen we naar huis reden 13/07/2007 had ik zo'n compassie met hem ... dat ventje zo maar wegrukken bij zijn warme nestje, je zag zo dat hij op dat moment niet wist wat er zou gebeuren, die oogjes ... maar al snel hechtte hij zich ongelooflijk hard aan ons, dus ja, 't is even doorbijten om dan dubbel en dik beloond te worden ...
Laat de postjes maar op je eigen tempo volgens tijd en boterhammen komen, want Jolan zal je de komende dagen wel wat tijd en energie kosten.

En ja, het lijkt nu nog mooi nazomerweer, maar ik las dat de herfst op z'n kousevoeten aan het komen is :(
Ik heb precies niet genoeg zomer gehad ... maar ja, we zullen wel genieten van de kleurenpracht die alleen de herfst zo mooi kan weergeven.
En je hebt een magnifique, prachtige tuin!!!! Ons ienieminike kan daar neit tegenop hoor! Maar we oogstten al heel veel courgetten, al 3 tomaatjes :), veel sla, 1 paprika en er staat nog een bloemkool en 1 brocolli op ons te wachten :DD
We hebben eruit geleerd en nemen die bagage mee naar volgend jaar, want groentjes oogsten vind ik véél leuker dan bloemetjes in de tuin en soms moeten er keuzes gemaakt worden door plaatsgebrek. Maar er komt zeker weten terug een courgetteplant, maar we zullen hem laten klimmen zodat hij wat minder ruimte inneemt. Al doende leert men hé ;)

Gepost door: patsy | 13-09-10

Je tuin staat er nog super bij Geert! tjonge.
En die postjes komen wel...denk dat Patsy hier gelijk heeft...jij gaat na woensdag je handen nog wel even volkrijgen haha! Maar als kleine Jolan slaapt ( en dat doen ze gelukkig ook veel hè :P) hoop ik hier nog wel wat te zullen lezen hoor...zoals je zegt: mooie onderwerpen genoeg! :-)
Groetjesssssss!

Gepost door: mizzD | 13-09-10

Een Geert die veel te vertellen heeft, heerlijk!
Die kortgeleden nog schreef het bloggen zeker te gaan minderen...
Misschien zelfs wel ermee op te houden!
Maar eenmaal de langere avonden gaan komen?

Bovendien een prachtige tuin waarin een katje zich zeer goed verstoppen kan, een kattebelletje zal geen luxe zijn...
Dat worden mooie tijden daar bij jou hoor !!!

Gepost door: ank | 13-09-10

wat zal het katje het paradijselijk gaan krijgen geert,
een wonderwereld gaat voor hem open,
maar hou hem de eerste weken goed binnen hé,
anders is íe misschien al meteen riebedebie...
dat zou zonde zijn,

* kralen op telraam eentje verderschuif*

Gepost door: klaproos | 13-09-10

Ja, ik heb precies ook niet genoeg zon en zomer gehad... :-(
Maar jij hebt idd. nog mooie vooruitzichten! Wat zal dat leuk worden met Jolan erbij! Zo'n tuin, da's een paradijs voor zo'n katje! Zalig!
Liefs,

Gepost door: Bientje | 13-09-10

Geert,
Uw tuin ligt er prachtig bij, deze septemberdagen. En Jolan lijkt mij er helemaal klaar voor.
Groeten !

Gepost door: Fluwijn | 13-09-10

Jolan gewoon keiveel op je schoot zetten, is de beste remedie tegen scheidingsangst ! Veel plezier met elkaar!

Gepost door: christa | 13-09-10

In zo'n knappe tuin kan het niet anders dan genieten zijn. Ik geniet telkens alleen al van het kijken naar de foto's ervan.
En morgen is het dan zover, Jolan krijgt z'n warm nestje bij jou.
Maar 't is even een dubbel gevoel als je zo'n kitten plots wegkaapt bij de mamapoes, zo voelde ik het ook altijd aan. Maar bij onze twee kleinste kittens (ondertussen al bijna poezen) is die aanpassing heel vlot verlopen. En volgens mij ga jij Jolan zo overladen met liefde, dat hij zich ook heel vlug zal thuisvoelen !!
Geniet morgen !!!!!

Gepost door: Mamapippa | 14-09-10

Jolan zal t zeker naar zijn zin hebben met jou en in jouw tuin, Geert!
Groetjes,

Gepost door: Ri@ (Riboke) | 14-09-10

Mooie foto's van je tuin. Maar de onderste foto vind ik toch de leukste!
Veel plezier met Jolan!

Gepost door: Ellen | 15-09-10

Te weten dat dat kleine beestje daar ergens verbaasd rond loopt.
Zal best gauw wennen, gaat snel bij kittens!
Poes zal eerder gewend zijn dan jij waarschijnlijk....
Lekker slapen met de poes
vannacht!

Gepost door: ank | 15-09-10

De commentaren zijn gesloten.