21-07-10

Het slijt niet, het wordt alleen maar erger...

Een blog dient soms om e.e.a. van je af te schrijven. Da's precies wat ik nu ga doen. Want "ze" probeerde weer toe te slaan.

Wie is "ze" ? Dat ga ik hieronder direkt vertellen, al wil (moet) ik er eerst de nadruk op leggen dat ik misschien de waarheid niet in pacht heb, het is gewoon zoals ik zelf het allemaal aanvoel. Ik wil (en vooral mag) immers niemand eventueel valselijk beschuldigen van iets, dus misschien heb ik het bij sommige dingen niet bij het rechte eind. Oordeel dus niet op basis van wat ik schreef......

"Ze" maakte het leven van ons moeder kapot. 
"Ze" zorgde er voor dat we nooit een vader hadden die zich als een vader gedroeg.
"Ze" zorgde er voor dat ons vader nooit één enkel grassprietje heeft afgemaaid thuis, hij was er immers nooit. Of toch, om ruzie te maken met ons moeder.
"Ze" werd na het overlijden van ons moeder steevast gevraagd op de kerstfeestjes en andere familiefeestjes, omdat we voelden dat ons vader het graag zo wou.
"Ze" durfde het aan om voor de camera fier te poseren met het achterkleinkind van ons moeder in haar armen.
"Ze" werd meegevraagd op reis naar Griekenland, omdat we voelden dat ons vader het graag zo wou.
"Ze" werd dus door ons nooit iets in de weg gelegd, omdat we voelden dat ons vader het graag zo wou.
"Ze" werd heel erg kwaad op ons omdat we weigerden een onroerend goed, dat na het overlijden van ons moeder mee aan de kinderen toebehoorde, op haar naam te laten zetten.
"Ze" kreeg ons vader zo ver dat hij haar d.m.v. een notariële schenking 25.000 EUR overmaakte, en dat op een moment waarvan mag worden aangenomen dat hij al aan het dementeren was.
"Ze" sleepte mij voor de rechter omdat ik, in naam van de vijf kinderen, de vorige zin durfde interpreteerde als een soort diefstal.
"Ze" sleepte mij misschien ook voor een deel voor de rechter omdat ik intussen was aangesteld als voorlopig bewindvoerder, en "ze" haar gang niet meer kon gaan.
"Ze" negeert ons al meer dan drie jaar omdat we niet blij waren met de timing waarop die notariële schenking tot stand kwam.
"Ze" trad bij onderzoeken in het hospitaal n.a.v. een opname op als zijnde een lid van de familie, zo werd mij door minstens één arts naderhand verteld.
"Ze" probeerde nu weer om gemaakte afspraken met het RVT in haar voordeel om te vormen, gelukkig vroeg het RVT eerst mijn mening vooraleer iets toe te zeggen.

"Ze" mag ontploffen !!!

19:23 Gepost door Geert | Permalink | Commentaren (17) |  Facebook

Commentaren

Dat je hier je hart lucht zegt veel,
zelf nog méér
dan er al staat.

Gepost door: ank | 21-07-10

Ha! Goed gezegd, die laatste zin! Als ze je nog eens op de kast jaagt terwijl je jezelf hebt voorgenomen om dat niet meer te laten gebeuren, denk dat dan maar als in een mantra, steeds weer opnieuw. 'Ze' mag ontploffen! 'Ze' mag ontplofffen! En probeer ondertussen maar zoveel als je kan om haar juridisch buiten spel te zetten!

Gepost door: inge | 21-07-10

al zou je nog maar de helft bij het rechte eind hebben
ze mag zeker ontploffen!!
en met alle respect voor je vader maar die heeft ook wel lef om diegene die het gezin belaagde op feestjes te laten komen.
haar laten poseren met je mama's achterkleinkind, dat is pas pijnlijk
om van de rest maar te zwijgen

Gepost door: fotorantje | 21-07-10

Het leven kan soms hard zijn door het toedoen van indringers Geert. Ik kan geloven dat het niet slijt.
Vriendelijke groeten en het beste.

Gepost door: emmy | 21-07-10

Dat heb je goed gezegd, Geert!
Laat jullie zeker nie doen!!!

Gepost door: Ri@ (Riboke) | 21-07-10

En..hielp het? Heeft het je goed gedaan het hier allemaal eens lekker van je af te schrijven?...dat hoop ik namelijk..én dat 'ze' ontploft...a.s.a.p.!
Laat je slaap er niet voor hè...welterusten! :-)

Gepost door: mizzD | 21-07-10

Ahwel Geert, ze heeft jullie leven en zeker dat van je moeder al danig verpest. Nu mag het welletjes zijn! En nu je vader aan het dementeren is, is het enige waar ze nu nog op uit is de lieve centjes die haar te beurt zouden kunnen vallen... Alsof ze er al heel haar leven niet genoeg heeft uitgesleurd... Zielig mens!
Groot gelijk dat jullie ze nu buiten spel zetten! Moest veel eerder al zijn gebeurd, maar ja... zoals je zegt... voor de lieve vrede en omdat vader het zo graag wou...
Liefs,

Gepost door: Bientje | 22-07-10

Dag Geert!

zit bijna in een gelijkaardige situatie!! grrrr
Inderdaad dat ze kan ontploffen!!
En liefst zo vlug mogelijk!

fijne donderdag! annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 22-07-10

Ge hebt gelijk. ZE mag ontploffen!

Gepost door: Ellen | 22-07-10

wat een vreselijk mens, goed dat je je niet laat doen

Gepost door: one life | 22-07-10

Ik hoop dat ik snel een grote knal mag horen, daar gaat 'Ze' ...

Gepost door: Mamapippa | 22-07-10

Die commentaren werken nog Geert ,ik post er eentje vandaag!

Ik leef met je mee.'k heb iets gelijkaardigs meegemaakt met mijn allerbeste vriendin.Ze heeft het zich zo aangetrokken dat het haar dood is geworden. Ze had ook beter gezeg "ze mag ontploffen" neen ze kropte het op. Ik hoop dat het jou heeft opgelucht om dit eens van je af te schrijven.

Gepost door: magda | 23-07-10

Je hebt gelijk!

Gepost door: danique | 24-07-10

(en soms kan ik wel reageren...)

Gepost door: danique | 24-07-10

Een heel frustrerende moeilijke situatie waar ik volledig begrip kan opbrengen voor de gevoelens die het bij jullie als kinderen van je moeder en vader teweeg brengt!
Ik zelf ben ook voor de tweede maal getrouwd en hebben de financiele dingen uitgelegd aan de kids. We zijn getrouwd met scheiding van goederen en dit ter bescherming van de kinderen en de eigendommen die hen toekomen en niet mijn kinderen. Ik zou het heel erg vinden moest er na onze dood ruzie zijn om geld, want geld is nu eenmaal de grootste reden tot ruzie na een sterfgeval. Nu ja in jou geval leeft je vader nog en ik vrees dat je "als je niet kan bewijzen dat je vader niet meer in staat was om zijn financiele zaken te beheren, je niet veel zal kunnen uithalen! Maar laat ik eerlijk blijven, ik zelf zou me ook met hand en tand verdedigen!
Veel sterkte met dit moeilijke en slopende gevecht!
christa

Gepost door: christa | 24-07-10

"Ze" is zeker niet goed te praten, zeker niet, ik wéét ook wat "het" is maaaaar het is tenslotte je vader die je moeder bedroog!!! De grootste boosdoener, in mijn ogen is dus zeker je pa! Ik vind het al te makkelijk om alle schuld op "Ze" te steken maar dit gezegd zijnde mag ze van mij ook ontploffen met een luide knal...

Gepost door: Tal | 25-07-10

Vrouwen die geld van ver ruiken ! En er alles voor doen om er aan te geraken. En ze spelen hun vrouwelijke charmes uit om te krijgen wat ze willen. En helaas, zijn er nog altijd heel wat mannen die er in trappen. Alhoewel ze op die manier soms wel eens de eenzaamheid proberen te ontlopen. Kun je het ze dan kwalijk nemen?
Naar wat ik in mijn kennissenkring de voorbije jaren heb opgevangen, lopen er nogal wat van die vrouwen rond. Ze zijn moeilijk uit te roeien en hopelijk krijg ik er in de familie nooit mee te maken. Sterkte Geert! Bij mijn collega loste het 'probleem' zich vanzelf op toen haar vader stierf maar dat wens ik je natuurlijk niet toe. Schetst wel de hardnekkigheid van die 'klevers'.

Gepost door: Stefanie | 25-07-10

De commentaren zijn gesloten.