19-06-10

Erop uit.... binnenkort

Mijn verslagje over de onvergetelijke trip naar Noorwegen is voorlopig blijven hangen bij aflevering 3, maar daar komt vast en zeker nog een vervolg op. Daarvoor was het te leuk, te goed en te ingrijpend.
Maar ik heb al plannen voor een aantal nieuwe uitstapjes dit jaar. Voorlopig drie, en da's genoeg.

Eéntje waar ik zelfs niet onderuit kom, omdat er een weddenschap aan verbonden is. Mijn favoriete nichtje Melina, waarvan ik peetje-lap ben, woont in Fuerteventura, en vraagt zich terecht af waar ik zo lang blijf. Ik was er vorig jaar begin maart, dat lees je hier, en ik heb beloofd dit jaar nog eens terug te gaan.
Fue
Ik heb dat zelfs stellig beloofd, want er is aan toegevoegd dat ik de vliegreis van haar en haar vriend betaal om mij te bezoeken, als ik er dit jaar niet meer zou geraken. Zo gierig ben ik nu nog net wel: ik zal wel zélf gaan, ergens in oktober/november; nu is het mij daar te warm.


Een tweede uitstap is gepland voor ergens deze zomer: een vijfdaagse in Mellau, Vorarlberg, Oostenrijk, waar ik met dezelfde wandelcompagnon van vorig jaar in de Vogezen (zie hier), van 's morgens tot 's avonds in de bergen zal te vinden zijn.
mellau
Eindelijk nog eens naar Oostenrijk, vroeger ging ik er wel vaker, maar nu was dat al veel te lang geleden. 'k Heb wel geen zo'n goede herinneringen aan Vorarlberg, want op de Silvretta Hochalpstrasse, foto hieronder, die Vorarlberg verbindt met het Paznauntal (Tirol), reed ik ooit de motor van mijn 2pk-tje volledig aan flarden.
silvretta
In Oostenrijk bestonden toen omzeggens geen Citroën garages, mijn vader is ons komen halen met een grote aanhangwagen, waarmee het 2pk-tje gerepatrieerd werd....

 


En dan is er nog een derde uitstap die ik nog ergens tussendoor wil proberen inlassen. Maar dat hou ik voorlopig nog voor mezelf. Een mens moet niet alles op het wereldwijde net zwieren.

De tweede helft van 2010 belooft heel plezant te worden. Het plannen kan beginnen, ik kijk er echt wel naar uit !!!

Commentaren

Hallo Geert Toevallig dat jij ook juist een postje stuurt. Je hebt goede vooruitzichten! Wij hebben er ook 3: Juli: Maaseik (Kasteel Wurzfeld) - einde Juli Normandië: Amiens en enkele dagen in een roulotte - augustus: misschien ontmoeten we elkaar, we gaan naar Arzl (Tyrol - Pitzdal).
Groetjes en veel plezier.

Gepost door: Gidsjoris | 19-06-10

heerlijk voor je geert, uitstapjes zijn altijd wel gezellig, zeker als alles goed gaat :-)
ik wens je vast veel genoegen bij voorbaat

Gepost door: klaproos | 19-06-10

Mooie vooruitzichten! Kan me helemaal vinden in je reisdoelen!
Geniet ervan hè...ook van de voorpret! Die moest ik nu ontberen, totaal onverwachts reizen we morgen af richting Bretagne...en reken maar dat we daar 100% van gaan genieten! :-)))
Groetjesssssss!

Gepost door: mizzD | 19-06-10

Ja Geert,
als je het eenmaal te pakken hebt.....
Toch maar je weblog blijven aanhouden
voor al dat moois.
Het is dan ook beter zonder hondje hè??

Gepost door: ank | 19-06-10

dag Geert, Ik vind de voorbereiding van een reis al een avontuur op zich.Dat is ook al genieten.
Je vijver is nu noodgedwongen mooi opgekuist en al was het aanvankelijk een tegenvaller ,ik ben er zeker van dat je blij bent dat het is gedaan want vroeg of laat ging dit toch gebeuren.

Gepost door: magda | 19-06-10

Oostenrijk, mmmm dan ga je zeker weten genieten in de bergen! :-)
Trouwens ook die andere reizen worden vast heel speciaal. Jij hebt in elk geval iets om naar uit te ijken.

Gepost door: Annemarie | 20-06-10

Dat zijn zeker goeie vooruitzichten. En met het plannen ervan beleef je al op voorhand de pret van een vakantie.

Gepost door: Mamapippa | 20-06-10

Plezant hé al die leuke vooruitzichten!!! Hier zijn we ook ferm aan het aftellen naar onze jaarlijkse reis naar Oostenrijk!

Gepost door: inge | 20-06-10

Alvast veel plezier met de voorbereidingen lief Geertje.
x

Gepost door: danique | 21-06-10

De commentaren zijn gesloten.