02-06-10

Beter laat dan nooit...

Welkom, ik ben terug.
020610-1

Beter laat dan nooit.
Dat geldt voor de sneeuw die nu plots begin juni heel plaatselijk uit de lucht viel.
Althans, zo lijkt het. De Viburnum Plicatum 'Cascade' is een viburnum die heel gelaagd groeit, met breed uitgroeiende bijna perfekt horizontale takken. Als die in bloei komen, eind mei, begin juni, lijkt het net alsof sneeuw uit de lucht is gevallen.
020610-3

Beter laat dan nooit.
Dat geldt voor een heel kort verslagje van de BBB-dag op 23 mei.
Voor foto's en meer info verwijs ik graag naar hier. Waar alles gezegd en geschreven is. Mijn foto's - véél minder in aantal dan wat sommige andere aanwezigen uit hun camera toverden -  gingen stomweg verloren bij het overzetten.
Toch nog eens expliciet aan toevoegen dat de afwezigen ongelijk hadden. Alle begrip natuurlijk voor bloggers die zich liever niet outen ('t was aanvankelijk ook mijn bedoeling om anoniem door blogland te wandelen), alle begrip voor hen die niet konden komen omwille van een minder gunstige datum zoals achteraf bleek, en alle begrip voor hen die zich minder thuis voelen op zoiets. Maar iedereen  - en het zijn er nogal wat toch - die plezier beleeft aan individuele blogontmoetingen kan ik toch maar aanraden om bij een eventuele volgende BBB present te zijn: het is een ideale gelegenheid om te merken met wie het goed dan wel minder goed klikt.

Beter laat dan nooit.
Dat geldt voor verliefd worden.
Ik ben verliefd op Anne. Nee, niet An of Ann, wel Anne !! 't Is een Engelse dame, Anne Thomson. Ze heeft haar aanwezigheid in de Lage Landen een beetje te danken aan mij (zie hier) en ze verwent mij dit jaar daar uitvoerig voor. Van nu tot eind oktober. Vorig jaar had ik er een aantal gescheurd, en het eerste jaar is dan telkens pover, maar nu.... zie maar.
Helemaal mijn kleur voor de tuin. Purper-paars-roze met een zwart hartje.
020610-2

020610-4

Commentaren

Ha.. fijn...terug met een postje, voornamelijk over de tuin...daar waar je hart ligt ( specifiek bij Anne zelfs zo blijkt hahaah!), dat is fijn lezen!
De viburnum lijkt inderdaad een laag sneeuw te hebben hahaha en dát terwijl het dit weekend écht zomers wordt! :-)
De BBB...daar ben ik volgende keer weer bij...mits de datum uitkomt...want ja, sóms komt het dus écht niet uit, niks aan te doen. Zonde van je foto's...maar er werden er genoeg gemaakt om een herinnering aan de dag te hebben hè! :-)
En wat dat 'scheetje' betreft..nee hoor, daar had ik Blah niet voor nodig, dat is ook echt Dordts! Maar aan het vervlaamsen ben ik al wel...ongemerkt! Mijn zussen die geregeld m'n blogje lezen, maken me er soms wel eens opmerkzaam op! hahahahaa!
En nu weer naar buiten zeker? ik wél hoor! :-)))))
Groetjessssssss!

Gepost door: mizzD | 02-06-10

tttttssssss dacht ik nu toch wel dat ik beet had :-)))
maar nee aan de Anne Thomson kan niemand tippen, wat een rivale

Gepost door: fotorantje | 02-06-10

k heb toch al veel purper-paars-roze gezien die even mooi zijn hoor
maar deze Anne heb ik nog niet in het echt gezien :-)

Gepost door: fotorantje | 02-06-10

Heerlijke slak
die even uit zijn huisje piept!
Hoe ik ook mijn best voor je doe
zo mooi als jouw "Anne" kan ik nooit worden
en mijn hartje is niet zwart!
maar wel lief.....
toch?

Gepost door: ank | 02-06-10

wat is die anne toch een schat dat ze je hart heeft weten te veroveren geert hihi
geweldig,
ik dacht even het gaat om een puppie:-)

je tuin ziet er uit als een plaatje
en het zal een paradijdelijk vertoeven daar zijn, dank je wel

Gepost door: klaproos | 02-06-10

Knappe geliefde !
Je had me even op het verkeerde been gezet :-)

Gepost door: Mamapippa | 02-06-10

Ik heb zowel mooi vol bloeiende Viburnum als geraniums staan maar wel andere soorten.
Ik moet zeggen dat het, op één uitzondering na, nog met niemand van de bloggers waar ik mee afsprak IRL niet bleek te klikken. :-) Jij hebt helaas blijkbaar meer uitzonderingen.
Op je reactie: je hebt gelijk. Ietske meer uitleg toegevoegd.

Gepost door: Nana | 02-06-10

Hier ook vier bloemen al op de Anne Thompson. Morgen maak ik er enkele foto's van! Alle stekjes doen het supergoed!

Liefs,
en groetjes,

inge

Gepost door: Inge | 02-06-10

Wat een schitterend bloempje.

Gepost door: els | 02-06-10

Jouw Anne heeft hele mooie ogen Geert! :-)
Mooi verwoord, je postje van de BBB. Ik had jammer genoeg al een andere afspraak maar zal zeker proberen de volgende keer er weer bij te zijn!

Gepost door: Jientje | 02-06-10

Er komen als reactie op je postje zowaar liefdesverklaringen in de commentaren!
Geert Geert, wie had dat ooit gedacht hé?
Liefs,

Gepost door: Bientje | 02-06-10

Hoi Geert, fijn nog s iets van je te horen.
Das wel een heel mooie dame seg! Daar zou ik nog wel verliefd op kunnen worden ;-)

Gepost door: Ri@ | 02-06-10

Mooie Anne ...

Gepost door: Stefanie | 03-06-10

Geert, ik ben een tuinPRUTSER hoor. En da's geen zwanzen hé. Ik pruts en de helft van de keren draait het goed uit. En ik ben lui. Da's een goeie eigenschap. Door lui te zijn zoek je naar oplossingen die je veel opbrengen en weinig energie kosten :-) Ik heb de aardbeien pas een maand hangen. De plantjes waren wel al redelijk groot toen ik ze kocht en er hingen al bloemtjes aan. De krulsla is er gekomen uit luiheid. Heb al niet veel plaats en wil dus maximale winst uit mijn klein lapje grond, liefst met weinig moeite :-))

Liefs en groetjes,
Inge
PS de Anne Thompson komt morgen op de blog!

Gepost door: Inge | 03-06-10

:-) JA! ELKE hond heeft wel iets! Toen Axel pup was, had ik hem wel achter het behang willen plakken, zo vervelend was ie...en het ontbrak ons eigenlijk aan de stevige consequente hand die nodig was om hem in te tomen, dat zit niet in ons karakter. Maar uiteindelijk kwam het ook met hem goed...hij is nog wel een heel 'aanwezige' hond ( en boy.. wat gaan we die missen straks!)..Len was veel braver en rustiger...én onze eerste, schijnt dat dat ook uitmaakt.
Maar ja dus...ik denk dat elke hond wel wat heeft..en altijd wat goeds! :-)
ps. wat doe jij binnen??? :P

Gepost door: mizzD | 04-06-10

dag Geert, heerlijk om naar je tuin te kijken. Hé ik heb een blauwe geranium ,maar ook een roze.Morgen ga ik eens goed kijken of die op jou Anne gelijkt. Ik heb die een paar jaar geleden meegekregen van mijn onlangs overleden Limburgse vriendin.Het heeft me tijd gekost en geduld want bij haar is het lichte grond en bij mij kleigrond.Maar nu lijkt ze zich aangepast te hebben.

reactie:ik ben een bezige bij en heb geen "zittend gat".Maar ik ben wel iemand die kan organiseren.Ik was dat wel verplicht:een drukke job,drie kinderen en een man die door zijn werk weinig thuis was!Maar mijn moeder was ook iemand die goed kon organiseren ,dus het zit een beetje in degenen,hahaha!

Gepost door: magda | 06-06-10

De commentaren zijn gesloten.