15-01-10

Erover !

Behalve kiwi's en tomaten, is er nu nog iets dat ik niet meer eet.
Was het de vorige keren nog om CO2 redenen, zoals bij de kiwi's (wat je hier kan lezen), of deels ook omwille van gewoon smaakloos op dit moment, zoals bij de tomaten (wat je hier kan lezen), dan is het nu simpelweg uit protest.

milkaWe zijn 15 januari, iedereen is nog volop aan het regimen na de feestdagen (sommigen zijn zelfs nog niet begonnen), en ze zijn daar al met de paaseieren. De commerce moet draaien.
Ik was daarnet in de Makro, en daar staat een enorme stand met Milka paaseieren, je kan er bijna niet omheen. En al zeker niet met een Makrokar in de hand. Die gaan alle richtingen uit, behalve die welke je zelf wilt. Of die doen zelfs op een gladde vloer alsof ze over kasseien hobbelen.
Maar er stonden daar dus op 15 januari al miljoenen paaseieren te wachten om gekocht, én gegeten te worden.

Let op mijn woorden: ik eet dit jaar geen enkel paasei.
Bij deze: iedereen die mij in 2010 betrapt op het nuttigen van een paasei, of zelfs maar op het kopen van een paasei, heeft recht op de som van 10 euro.
Zal Milka dat voelen ? Ik denk het niet, maar er moet iemand mee beginnen !!
Zal ik dat voelen ? Dát zou wel eens kunnen....


Korrektie: natuurlijk eet ik tomaten, en veel zelfs, maar alleen eigen gekweekte. Dát zijn tenminste tomaten.

Commentaren

aaaaah op die manier geld verdienen dus :D hahahahaha! maar hoe kan ik u betrappen als we mekaar nooit zien, phuh!!!
trouwens, je hebt gelijk zè, volkomen. En weet ge wa? Ik zal er ook geen kopen (ik koop dat nooit trouwens, hahaha, zal dus ni moeilijk zijn), en als ik er krijg? Awel, dan eet ik ze niet op. Goed? Maar ik wed niet voor 10 euro per ei, neen, zo gek krijg je me niet :p

Gepost door: Blah | 15-01-10

Als mensen weten hoeveel foute ingrediënten in dat troepspul zit, wat door je lichaam gezuiverd en eruit gewerkt moet worden, dan...
misschien waren er zelfs wel minder nierdialyse patiënten, want daarvan komen er ook elke week bij.

Gepost door: ank | 15-01-10

Goeiemorgen Geert, dat ik er geen zal eten, beloof ik niet! Maar ik vind net als jij dat ze serieus overdrijven. Alles gewoon op zijn tijd, is blijkbaar niet meer mogelijk tegenwoordig!
Waar ik me ook aan erger is dat schoolspullen, in t begin van de grote zomervakantie alweer in de folders worden aangeboden. De Kerstman die Sinterklaas de loef af steekt! Nu al paaseieren met Nieuwjaar, waar gaat t naartoe?! :-(

Gepost door: Ri@ | 15-01-10

Haha Geert toch! Tomaten zou ik nu wel nog eten hoor, kweek ze gewoon zelf! Dat doen wij hier ook :-) Wij zijn hier nog volop de chocolade sinten aan het opeten, tegen begin maart zal dat klusje geklaard zijn en dan komen er wellicht eitjes in huis. Bij ons zijn dat hardgekookte beschilderde eitjes. Maar als ik ergens een chocolade-eitje vind zal ik dat toch niet laten liggen, veel te lekker ;-)

Gepost door: inge | 15-01-10

met 'vinden' bedoel ik dat het bij mijn thee ligt als ik ergens in een tea-room zit ofzo hé, niet dat ik ze van straat ga oprapen ;-)

Gepost door: inge | 15-01-10

Hahahaa... dat is ook een beetje erover, dat je ze helemaal niet eet om die reden! Maar ik begrijp je wel. Ik vind bijvoorbeeld dat tulpen bij het voorjaar horen, en hoewel ik echt gek ben op tulpen: vóór januari zul je ze mij nooit zien kopen...ik háát het om tulpen rond kerst al te zien...dat klopt voor mijn gevoel gewoon niet! hahahahaha! Maar ben niet zo gek om ze dan ná januari ook niet meer te kopen hoor...ze doen maar in die winkels, maar daar zal ik me niet door van de wijs laten brengen. En paaseitjes...strakjes in maart of zo...mjammm! (hoewel ik ze vaak alleen voor mezelf koop...vriendlief heeft een hekel aan die lastige foliewikkeltjes hahahahahaaa!)
Groetjessssssssss!

Gepost door: mizzD | 15-01-10

Paasei, Geert?

Gepost door: Danique | 15-01-10

Nu zijn ze er wel heel vroeg bij..
Economie, ongelooflijk!

Grtjs

Gepost door: Fairytalegirl | 15-01-10

Dat is wel heel vroeg, ze zouden nog kunnen bevriezen zelfs :-)
We gaan wel een webcam moeten zetten en meer want we willen wel bewijzen dat je geen paaseieren eet.

Maar eigenlijk heb ik je truk door, je hebt het hier over milka-eitjes, dus kan je nog naar hartelust andere eitjes snoepen :-))
Ik zal al antwoorden in jou plaats, nee je zal geen enkel chocolade-eitje eten, want als jij zegt dat je er geen eet dan eet je er geen.
Ik eet er ook geen!
toch niet van milka :-)) want ik wil fondant en zonder al die brol die er van binnen in zit

Gepost door: fotorantje | 15-01-10

Hopelijk kun je grote letters nog net wél lezen... BETERSCHAP MAATJE!! BUIKGRIEP HEERST...IK HOOP DAT HET MIJN DEURTJE VOORBIJ GAAT!!

Gepost door: mizzD | 15-01-10

Zien doet kopen, dat weten de producenten maar al te best! Die truc kan alleen maar werken als de consument daar aan mee werkt. ik vind het ook veel te vroeg, hetzelfde met de sinterklaassnoep. Achter de schermen is het nog erger. Wist je dat de warenhuizen hun paasbestelling al na de grote vakantie moeten doorgeven? Zo hebben de fabrikanten voldoende tijd om alles tegen januari geproduceerd en geleverd te hebben.

Gepost door: Martine | 15-01-10

Wij gaan u goed in het oog houden zene, daar moogt ge zeker van zijn :-))

Gepost door: Nikita | 15-01-10

Aha! Vandaar dat we kunnen verdienen achter jou! We zullen je in de gaten houden, wees daar maar zeker van! En misschien stiekem verleiden als we daar de kans toe krijgen, zonder dat je het in 't snotje hebt... Hihihihi
Liefs,

Gepost door: Bientje | 15-01-10

Dag Geert Tomaten uit de winkel smaken naar water. Tomaten uit de tuin van mijn vader aaien mijn smaakpupillen. De Makro vergeet de chocoladen harten voor Valentijn al hoef ik die al helemaal niet :-)
Prettig weekend !

Gepost door: Joke | 15-01-10

hahahaah wel wel wel
ik kom volgende week met een zakske je gaat dat toch ni weigeren hahahahahahaha
en ikke eet alleen eigen kweek!!!!!
tomaten kiwis nectarines peches pruimen appelen peren druiven ( hihihihihi) vijgen moet ik verder doen?????????????????????????
knufke en verzorg je hé

Gepost door: callemie | 15-01-10

Geert , wel ik ga er zeker en vast eten van die lekkere chocoladeeitjes met praliné in en met advokaat en vanille....héééérlijk.Maar ik ga ze zeker nu niet kopen ,enkel vlak voor Pasen. Ik wil de periodes nog goed van mekaar scheiden.Geen paaseieren met Kerst en geen sinterklaasfiguurtjes met pasen.Maar chocoladpralinetjes mag altijd,hahaha! Geef ze maar aan mij moest je er krijgen ! ik ben kandidaat anders verlies je je weddingschap en ik wil je helpen die vol te houden.

O Geert ik wens je beterschap want op de wc hangen is nu eenmaal geen leuke bezigheid

Gepost door: magda | 15-01-10

ik sta in het onderwijs hé geertje dus dat is gekend die mensen hebben heel veel tijd
tenminste dat wordt altijd gezegd
maar heb vooral een schoonmoeder en schoonvader dat continu tuinieren ik hou het op komkommers tomaten courgetten en paprika's de rest doen zij hihihihihi
af en toe in de zomer help k natuurlijk een handje hé!!!
knuffie van mie

Gepost door: callemie | 16-01-10

:-)
ik zal je steunen geert,
en ik doe met je mee,

ik hoop dat je minder aan het snotteren bent, en dat je zo fit als een hoentje in je schoenen bent mogen stappen vandaag :-)
dank je wel voor je lieve wensen,
ik voelde me lekker jarig:-)

tot gauw
xxx
dien

Gepost door: klaproos | 16-01-10

Jamaar Geert, Dat zal desastreuze gevolgen hebben. De verkoop zal stagneren. De economische crisis zal toenemen. En zal meer werkloosheid en armoede komen. De bevolking zal in opstand komen. De staat zal omver worden geworpen. Chaos en revolutie.
En dat allemaal doordat jij geen paaseieren meer wilt eten.
Groeten en een fijn weekend !

Gepost door: Piet | 16-01-10

En.... al wat beter vandaag?? Toch maar rustig aan hè...je zult na al dat toiletbezoek wel zo slap als een vaatdoek zijn! Beetje aansterken eerst voor je er weer vollebak in vliegt...hehe als je dat al zou lukken dan!
Hopelijk toch een fijn weekend!
Groetjessssssss!

Gepost door: mizzD | 16-01-10

verslaafd Ik ben er redelijk verslaafd aan dus bij mij thuis staat het eerste zakje al . Soms bij een zjatje koffie zo'n lekker praliné-eitje. Sorry, het smaakt me te goed!
Anne

Gepost door: FeeSter | 16-01-10

Euh... Geert, die beloning wordt die ook uitbetaald indien we je betrappen op het schrijven over, of zelfs maar denken aan Paaseitjes?

De verstandige lezer heeft wel door dat je een opening laat. Ik verpmoed dan ook dat jij je ten gepaste tijde dik gaat eten in merkloze chocoladen Paashazen uit den Aldi! ;-)

Oh ja, nog iets Geert, je verwachtte het misschien niet van mij, maar ik ga je goede raad m.b.t. die meisjes, opvolgen. Die Opus Dei kardinaal mag de jongetjes voor hemzelf en zijn goede vriend popie jopie houden :-) Tenminste als die mannekes meerderjarig zijn en genoegen nemen met die twee oerconservatieve oude knarren.

Gepost door: Rudi | 16-01-10

Op je reaktie bij mij... tja, dat is de mensen eigen hè...er moet eerst een ramp gebeuren willen de ogen open gaan. Maar het is nu natuurlijk ook nog wel een paar graden erger dan het was...hopelijk komen die hulpgoederen ed nu eindelijk eens op de goeie plaatsen terecht...en wordt er niet teveel geld in verkeerde zakken gestoken..vergeefse hoop, ik weet het, maar ik blijf graag positief! :-)
Fijn dat je weer opgeknapt bent...en ja ja...ik wist van jouw 1-jarig blogbestaan op die voor mij speciale dag haha...helaas kan ik niet aquarelleren hahahahaaa!
Groetjes weerrr!

Gepost door: mizzD | 16-01-10

Vroeg is het absoluut, daar kan ik je geen ongelijk in geven.
Maar om te weigeren van ze te eten, daar kan ik geen belofte over maken, want als ik ze zie staan, liggen ze meteen al in mijn karretje ...
Ik moet je misschien waarschuwen, binnenkort staan alle bloggers rond je huis om je te kunnen betrappen, was het wel zo'n goed idee om er een prijs op te plakken ;-)

Gepost door: Mamapippa | 17-01-10

De commentaren zijn gesloten.