21-07-09

Rustdag

Als 't vandaag te warm wordt, dan zal je mij onder deze boom vinden..... (klik)

210709_1

..... en daar heb ik dit uitzicht.... (klik)

210709_2

....en als 't niet te warm wordt: idem.

09:46 Gepost door Geert in Tuin | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook

Commentaren

goeie morgen Geert ziet er daar leuk uit om te genieten van de natuur !
ze geven toch mooi weer vandaag, dus geniet er maar van
groetjes

Gepost door: Borriquito | 21-07-09

pff, t is proper, iemand zo doen verwateren

ik een beetje curieus naar wat volgt na de bocht ;-)
het is precies nog niet het einde van de tuin

alles staat er daar fris en gezond bij zo te zien
er hangt in de boom een huisje, voor de vogeltjes of voor een gezellig kaarsje?

geniet van je rust onder de boom en droom maar weg in de wolkjes!

dada

Gepost door: fotorantje | 21-07-09

Goooh... heb precies zo'n zelfde vogelhuisje aan de pruimenboom gehad...helaas is ie twee jaar geleden uit elkaar gevallen hahahaa!
Is een geweldig mooi plekje hè om te zitten...hoop dat het droog blijft...of hoop jij dat nu juist nog steeds niét..?? hahahaa!
Groetjessssssssssss!

Gepost door: mizzD | 21-07-09

schuif 's op :-)

als je der een stoeltje naast zet....
zal ik de drankjes meebrengen :-)
en het goeie humeur hebben we al toch:-)

Gepost door: klaproos | 21-07-09

Je krijgt wat je verdient,
rust in een prachtige tuin.

Gepost door: ank | 21-07-09

Euhmm... dat zou je beter aan m'n zus kunnen vragen hè, hoe dat geregeld is hahaha! Volgens mij is er niks geregeld...dat moet je als wandelaar zélf doen...logies zoeken! Een heleboel Nijmegenaren verhuren tijdens de Vierdaagse week kamers...en ook alle kampeermogelijkheden, hotels en huisjesparken in de buurt ( en ver daarbuiten!!)doen goeie zaken nu. Er rijden volgens mij wel veel pendelbussen om de wandelaars die wat verderweg ingekwartierd zitten naar de start en weer terug te brengen...maar geduld is in deze een schone zaak heb ik begrepen. Mijn zus en haar vriend hadden vorig jaar het geluk een kamer te kunnen huren in een huis waarvan de bewoners zelf de wijk hadden genomen voor de drukte...zij zaten zodoende lekker op zichzelf. Het enige nadeel: als de bewoners wél thuis zijn, verzorgen ze vaak de maaltijden (tegen een vergoeding uiteraard)...dat scheelt de vermoeide wandelaar een hoop werk.
Enfin...je kunt dit inderdaad ongetwijfeld op internet wel vinden...maar uiteraard geldt dat je er heel snel bij moet zijn...45000 mensen onderdak moeten bieden is geen kattenpis...alles is snel vol!

Gepost door: mizzD | 21-07-09

Ik vond mijn plekje toch beter aan het IJsselmeer. Krijg je met een paar maffe belgen over de vloer. ;-) Moet??? je het water opzoeken, hihi.
Hoe was het vandaag onder de boom?

Gepost door: Annemarie | 21-07-09

Groot gelijk Geert. Had ik geweten dat er vandaag zoveel volk op de been zou zijn, dan was ik naast u onder die boom komen zitten.
Groeten !

Gepost door: Piet | 21-07-09

goeiavond en?droog gebleven?
heb vandaag net hetzelfde gedaan,heb ook een hekel aan al die drukte.
mijn tuin is niet zo mooi en zo groot,maar na twee jaar begint het er een beetje op te trekken,mijn tomaten staan er vrolijk bij,en ik heb vandaag eindlijk van mijn zurkel kunnen plukken,heb ze direkt gekookt en in de diepvries gedaan 3x een half literje,niet slecht hé....
de stekelbesjes zijn ook rijp,maar niet genoeg voor confituur,gewoon zo,om enpassant ééntje in de mond te steken,net zoals met de bosaarbeitjes,er staan weer bloempjes aan,dus dat wordt weer smullen binenkort!
heb genoten van mijn minituintje vandaag,en met een goeie dondervlaag is alles weer gespoeld né.
nationale grtjs....

Gepost door: guusje | 21-07-09

... Ik denk dat je onder die boom gelegen hebt vandaag. Tenminste als je niet geplaagd bent geweest door wateroverlast en onweer. Hoorde het op de radio. Hier bij ons nog altijd droog, wel dreigende wolken . ..

Gepost door: merel | 21-07-09

Hoi Geert, t zal daar zalig vertoeven geweest zijn onder jouw boom. Deze namiddag was t hier weer zo goed als 30°C. Vanavond is er voor afkoeling gezorgd met fikse regen- en zelfs hagelbuien en het nodige gedonder!
Groetjes,

Gepost door: Ri@ | 21-07-09

:-) Een geweldige boom met een prachtig uitzicht !!!!

Lieve groetjes nog ;-)

Gepost door: ann . | 22-07-09

Ik zie een paradijselijk oord dat met liefde onderhouden wordt; wat een feest en wat een rijkdom. Het schudt mijn armetierige onderkomen een beetje van mij af als ik dit zie. Genieten!

Gepost door: Inebegijn | 25-07-09

De commentaren zijn gesloten.