03-06-09

Rolland Garros

Ik heb oprecht medelijden met Simona Halep. Amper 17, Roemeense tennisster en door moeder natuur bedeeld met een handicap. In het golfen wordt dat - voor zover ik weet - meegeteld om iedereen wat op gelijke voet aan de start te brengen, niet in het tennissen.
Het kan eigenaardig overkomen wat hieronder volgt, maar mijn posting is op geen enkele manier ingegeven door sensatie of spot. Iets wat op heel wat internetsites jammer genoeg wel gebeurt als het over Simona gaat. Ik hou teveel van sport, om de noodkreet van Simona Halep zomaar naast mij neer te leggen.

Ooit maakte een echte tennisbabe, Anna Kournikova, reklame voor degelijke sportkledij. Ik heb het hier over hetgeen de vrouwelijke speelsters dragen ónder hun shirt. Als aktieve sportbeoefenaar kan ik mij inbeelden dat het als vrouw niet onbelangrijk is dat je hiervoor de juiste keuze maakt.

AK

Maar laat ons terugkeren naar Simona Halep. Naar verluidt een tamelijk groot talent. Maar zelf zegt ze dat op sommige kritieke momenten haar lichaam nét niet doet wat ze precies wil. En daar wil ze iets laten aan doen.

simona halep

Ik hoop van ganser harte dat de borstverkleining, want daarover heeft ze het, van haar een andere tennister maakt, én een ander mens. Het lijkt mij quasi onmogelijk om in de huidige omstandigheden, op 17-jarige leeftijd alsjeblieft, te kunnen konkurreren met het gros van de vrouwelijke proftennisgilde.

10:22 Gepost door Geert in Sport | Permalink | Commentaren (10) | Tags: simona halep |  Facebook

Commentaren

Tja... ik ben zelf van mening dat je in iets gezonds niet moet laten snijden. Maar kan me wel heel goed voorstellen dat zij het wel zou laten doen...het zal haar een stuk verder helpen en ik kan je verzekeren dat ze een stuk minder rug- en nekklachten kan verwachten dan! Mocht ik jonger zijn, zou ik het misschien ook wel laten doen...nu niet meer hoor, als het maar gezond blijft dan vind ik het al best...met wandelen heb je nergens last van!
Het kopje? Nou ja...om dat niet te breken brak ik zowat van alles in mezelf, dus logischerwijs is dat kopje nog helemaal heel hè...dat hield ik stevig in m'n linkerhand hahahahahaa!
Groetjessssssss!

Gepost door: mizzD | 03-06-09

tja niet evident één oplossing "intapen!!!!!" dat deden de romainse turnsters ook
heb ook met de ploeg van de roemenen getraind op de VUB samen met mijn idool Nadia Commanecci en zij tapte( lees inteepen) haar borsten in met plakverband!
en dan zit alles goed vast want zo is dat inderdaad niet te doen!
en de besjes , annemarie heeft je in de maling genomen ze nam ze van zo dichtbij dat je het moeilijk kan zien maar het zijn rode bessen ( groseilles) hihihihihi
sorry Geertje

Gepost door: callemie | 03-06-09

Er zijn dit jaar drie veulens bij gekomen, het veulentje van gisteren is van Romy's grote pony!
Fijne woensdag voor jou, Geert!

Gepost door: ank | 03-06-09

Wel, als ik de foto zo bekijk, kan ik me heel goed voorstellen dat dat meisje een borstverkleining wil laten doen. Het moet al niet prettig zijn om van 'te' grote borsten voorzien te zijn, laat staan om ermee te tennissen ...

Groetjes !

Gepost door: Mamapippa | 03-06-09

beehaa heet zo'n ding geert:-))

je mag het uitspreken je wordt er niet voor opgepakt:-)) dat beloof ik:-)

tjonge jonge wat een gedoe steeds over een paar borsten hé:-)


Gepost door: klaproos | 03-06-09

Ik geloof best dat er dan aardig wat in de weg zit inderdaad.. :-S
Maar sowieso een goede sportBH is altijd verstandig!

Gepost door: Annemarie | 03-06-09

. .. lijkt me inderdaad misschien wel een beetje moeilijk, heb die foto ook al gezien

Gepost door: merel | 03-06-09

Arme meid, dit is echt niet ok hoor, daar moet ze last van hebben.

Gepost door: Danique | 03-06-09

Hoi Geert, ocharme dat meiske :-( Moeder natuur heeft haar wel heel goed voorzien en dan nog zo'n sport moeten/willen beoefenen, lijkt me nie zo'n goeie combinatie!
Nog een fijne avond!

Gepost door: Ri@ | 03-06-09

van een inkijk gesproken...en geert ik zit op skynet en ik weet dat ik er niets van bak het lukt mij gewoon niet om fot's te plaatsen
groetjes

Gepost door: aquarius | 03-06-09

De commentaren zijn gesloten.