17-05-09

Wielertoeristen en BMW-rijders...

wielertoeristBMWZouden dat dezelfde groep mensen zijn ?

Er is in elk geval een zéér opvallende gelijkenis, al komt dat niet zozeer naar voor op foto. Maar qua gedrag is die gelijkenis er absoluut wel: ze denken allebei dat de openbare weg alleen aan hen toebehoort.
Gedurende de week moet iedereen wijken voor de gemiddelde BMW-chauffeur die dan vaak opzichtig en met veel vertoon komt aangevlogen: zij zijn de koning van de weg ..... tijdens de week.
De zondag moet iedereen wijken voor een deel van de wielertoeristen, die dat dan vaak opzichtig en met veel vertoon kenbaar maken: zij zijn de koning van de weg ..... op zondag.

Geef toe, mijn titel in kombinatie met mijn eerste zin is écht niet ver gezocht.
Bron van foto's:
http://users.telenet.be/vswg/html/wielrenner_alphonse_vrancken__.html
www.madle.org

10:38 Gepost door Geert | Permalink | Commentaren (8) | Tags: amai |  Facebook

Commentaren

:-) Ik kom jou ook een fijne zondag toewensen.

Ik erger me eveneens aan deze groepen die doen of de baan van hen is. Op zondag nemen ze zelf heel de baan in en tijdens de week zouden ze nen fietser bijna de baan afrijden ... Daar kan ik me dan zo kwaad in maken he. Maar helpen doet dat niet. ppffff ;-)

Die Chernobylkindjes komen nog steeds naar hier ja. Het is niet omdat iets uit de media is, dat het probleem ermee is opgelost, al redeneren veel mensen wel zo. Van uit het oog uit het hart gesproken ;-)

Lieve groetjes

Gepost door: ann . | 17-05-09

hoi,geert je bent niet de enige die zich ergert aan zondagrijders en wieler-TERORRISTEN.
grtjs...

Gepost door: guusje | 17-05-09

Wielertoeristen en BMW-rijders...
??
Vergeet even niet de taxi chauffeurs (met die grote mooie wagens) die maar door de straten heen crossen !
Vooral de vrouwen zijn de kwaaie!!!
Niemand is veilig.

Gepost door: ank | 17-05-09

Neen, helemaal niet ver gezocht, Geert! En als het niet dezelfde mensen zijn, dan vast dezelfde soorrt ergerlijke kwallen! (sorry voor het verwijt aan die zeebeestjes ;-)

Prettige ZONdag, Geert!

Groetjes

Gepost door: Rudi | 17-05-09

goeieavond. ik heb geen serre,dus neem ik ze voorlopig nog binnen s'nachts,maar de achtertuin is volledig ingesloten,en het kan hier goed warm worden,alvast bedankt voor je goeie raad....
grtjs.

Gepost door: guusje | 17-05-09

Ik ben blij dat je het niet over de LRs hebt ;-)

Gepost door: one life | 17-05-09

Behalve BMW... vind ik de AUDI-bestuurders van hetzelfde slag...die dikke leasewagens nodigen uit tot asociaal rijgedrag...want boetes worden vaak toch wel door de baas betaald! Wielertoeristen...tja, die zie je bij jullie veel meer als bij ons volgens mij, vooral in groepsverband...zag gisteren ook weer een druk bezochte toer in Aywaille. Ik vind dat niet zo ergerlijk hoor eerlijk gezegd. De mountainbikers die door de bossen crossen en nietsontziend over wandelpaden scheuren...ik heb er menig halve hartaanval al aan over gehouden, dat vind ik dus een stuk minder! Op de weg zijn wielrijders toch een stuk kwetsbaarder dan auto's e.d. en zullen ze toch uit moeten kijken.
Groetjesssssssss!
ps. mooi die zeekraal!!

Gepost door: mizzD | 17-05-09

Hoi Geert, die vraag heb ik me ook al dikwijls gesteld.
t Zijn wel nie alleen BMW-rijders hé! Vele 'grotere' merken horen daar bij :-(
Maar aan de wagen herken je de chauffeur zeker?!
Groetjes,

Gepost door: Ri@ | 17-05-09

De commentaren zijn gesloten.