11-04-09

Joepi, ik ben schatrijk !!!

Op enkele dagen tijd ben ik zo'n slordige 8 miljoen rijker geworden. Geen euro's. Neen, ponden, da's nog net iets beter.

't Is large_533790eergisteren begonnen. 's Morgens had ik nog niets, tegen de middag al één miljoen pond, en tegen 's avonds was dat al opgelopen tot zeven miljoen pond.
En gisteren is daar in de vooravond nog een miljoen bijgekomen.
KBC zal dus toch gelijk hebben als ze zeggen "Want praten werkt". Toevallig hadden wij de dag ervoor, en dan nog maar gewoon langs de telefoon, kortstondig zelfs, eventjes gepraat. Gewoon om mij te vragen om volgende week eens langs te gaan voor een écht gesprek.
Wat gaat dat dan wel niet geven ? Tegen eind volgende week komt er dus nog een pak bij en vliegen de miljoenen hier zomaar in het rond.

En wat heb ik daar moeten voor doen ? Niets, behalve een officiële versie van Window hebben (XP natuurlijk, Vista is brol) en ook een e-mail adres is een vereiste.

Gisteren large_360466kreeg ik dus een mail van Microsoft waarin ze mij lieten weten dat ze onder al de legale versies van Windows iemand hadden uitgeloot die zomaar één miljoen pond zou krijgen. Zomaar, als dank omdat die persoon met een legale versie werkt. En ik was de gelukkige.
Later op de dag bleek dat ik de Engelse loterij gewonnen had, goed voor zes miljoen pond. En om dat te winnen moet je zelfs geen lotje kopen. Hoeveel gemakkelijker kan het nog ?
En vandaag hadden ze bij Microsoft opnieuw een loting gehouden: alle e-mail adressen van gans de wereld in één grote zak, en 't mijne was er uit gekomen. Opnieuw goed voor één miljoen pond.

Nu moet ik mij nog juist aanmelden op één of andere website en een aantal vragen beantwoorden. En op 't einde mijn bankrekeningnummer geven, dan gaan ze direkt storten.

En terwijl ik dat hier allemaal aan 't schrijven ben komt er een mail binnen van webdistrib.com. Ik krijg daar nu op alles 60% korting. Omdat ik zo'n goeie klant ben. Zonder daar ooit iets gekocht te hebben, die zijn rap kontent !
De toekomst lacht mij toe !!

16:30 Gepost door Geert | Permalink | Commentaren (9) | Tags: rijk |  Facebook

Commentaren

ja ikke ook rap content.. had een lotje van het plaatselijk jeugdvoetbal gekocht,en heb toch wel de eerste prijs,een domo broodbakmachine,en het mijn was juist kapot,als da geen chance is....
enne ik heb twee blogjes,eentje om mijn ei kwijt te kunnen,en eentje waar ik mijn creativiteit op los laat;
vrolijke paasgroetjes.....

Gepost door: guusje | 11-04-09

Amai, dan heb jij ff geluk, seg :-)
Toch geen late aprilgrap meer zeker?!
Fijne Paasdagen!

Gepost door: Ri@ | 11-04-09

Hmmmm we zijn eens nieuwschierig of je dat echt zal krigjen :-)) Hier komen ook héél veel mailtjes binnen maar nog nooit geen cent, dollar of pond gezien :-)
Wij komen jou alvast een héél vrolijk paasfeest wensen ! Geniet er volop van

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 12-04-09

Ik ga daar natuurlijk NIET op in, ik ben niet gek. Ik vraag mij wel af wie daar dan wel op ingaat ? Zo moeten er toch ook zijn, anders houden die bedriegers dat toch niet vol...

Gepost door: Geert | 12-04-09

Geef dromen een kans
heradem
herleef
open je hart voor de liefde
want mensengoedheid
sterft nooit

Ik wens je een zalig Pasen Geert!
Groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 12-04-09

De rijkdom van het leven zit in de kleine dingen !

Vrolijk Pasen !

Gepost door: Mamapippa | 12-04-09

Wel dan kun je vanaf nu uw blog laten maken door uw personeel ;-)
Ik heb nog nooit iets gewonnen, maar wel al veel verloren, ook speciaal me dunkt.
Jammer genoeg doe ik nooit aan loterijen en dat soort van vlug geld verdienen mee, Ik zal wel en idioot zijn .
Geluk met al uw milde joenen, en als je er teveel hebt,ik weet nog wel een arm afrikaantje die een paar schoenen wilt, of een stutte met hespe ;-)

Gepost door: Roy. | 12-04-09

LOL ! Ik zou graag een serre: Sponsor je ?

Gepost door: one life | 12-04-09

Ik wil we graag vriendjes met je zijn.......

Gepost door: ank | 13-04-09

De commentaren zijn gesloten.