01-04-09

Vervolg op stekken van Geranium Cantabrigiense

Eind januari berichtte ik hier over hoe ik zelf deze soort geraniums vermeerder.
Omdat ik nogal wat bezoekers krijg die via Google ingaven hoe je geraniums moet stekken, wil ik hier zeker ook het resultaat van mijn werk tonen. Dan weten ze meteen dat het wel degelijk werkt.
Ik weet natuurlijk niet of ze niet op zoek zijn naar het vermeerderen van pelargoniums, want die worden bij ons al te vaak 'geranium' genoemd.

Vierentwintig stuk had ik gestekt, eenentwintig zijn nu klaar om de grond in te gaan. Voorwaar niet slecht na zo'n korte periode: gestekt in november, nu de grond in. Deze negen zijn vandaag aan de beurt om geplant te worden. De rest morgen.
Oh ja, nog dit meegeven: niet alle geraniums laten zich op deze manier vermeerderen, dit geldt enkel voor die welke bovengronds houterige uitlopers vormen.

ger_cantabrigiense_010109

Commentaren

Volgens mij heb jij niet alleen groene vingers, maar groene handen en armen ! :-))
En wat de sla betreft (op de dieetblog), die eet ik meestal 's middags in een lekker slaatje !

Groetjes !

Gepost door: Mamapippa | 01-04-09

tja mooi bloemen maar ik moet er niet mee beginnen want venteke houdt niet van geraniums hihihi
ik veronderstel dat er een foto is van je stekken want ik kan dus niets openen vreselijk!

Gepost door: callemie | 01-04-09

Ik geloof je zomaar, want ik weet er toch niets van....

Gepost door: ank | 01-04-09

Jaja... geraniums...zo noemen wij die pelargoniums ook altijd...zijn bij het grote publiek ook wel wat bekender dan de échter geraniums denk ik..! Ik heb er vandaag 6 stekplantjes van gekocht...hanggerani...euhmmm -pelargoniums dus hahahaa!
Groetjessssssssssss!

Gepost door: mizzD | 01-04-09

Nog n, en deiet echt succes gehad met de echte pelargoniums en de citroen geraniums waren vorig jaar ook niets, dus de vrouw moet ze niet meer.

Gepost door: Roy | 01-04-09

Hallo, ik wilde even zeggen dat ik je blog supper vind, heb al hier en daar een stukje gelezen, en moet zeggen al MS patiënt is de natuur en alles er rondom iets wat je niet ontgaat, ook uit verschillende bloemen en planten haal ik de kracht, vooral degene moet de mooiste kleurtjes,
groetjes....

Gepost door: Becca | 02-04-09

De commentaren zijn gesloten.