20-01-09

Nog enkele dagen te gaan....

De eerste reaktie is binnen.
(Eventjes tussendoor. Jullie zullen merken: aan de nieuwste spelling doe ik niet mee. Voor mij is een letter die klinkt als een "k" ook daadwerkelijk een k. En "pannenkoeken" zie ik ook niet zitten. Mijn moeder zaliger kon maar met één pan tegelijk overweg, en ik ook. In de les Nederlands ben ik opgegroeid met pannekoeken, en zo zal het zijn. Ze moeten hier verdorie niet alle vijf stappen vanalles veranderen, 't gaat zo al rap genoeg met de evolutie.)

De eerste reaktie is dus binnen. Niet toevallig van de eigenaar(es) van One Life Live It. Voor mij de moeder van alle blogs, zeker van mijn blog. Ooit puur toevallig via Google op die blog verzeild, en 'k ben hem blijven volgen. En zie, nu ben ik zelf ook bezig.
Ter kompensatie: doe One Life Live It een plezier, en stem op de blog, het kan nog tot 25 januari.

Blogs Awards 2008

Commentaren

Hallo Hallo,ik ben Steffi ,op deze woensdagmorgen , mijn zwaarste trainingsdag ben ik toch even op bezoek geweest op je nieuwe blogje ,ik heet alle nieuwkomers graag welkom zo kan ik er onmiddelijk mijn favorieten uitpikken. en ik hoop dat je hier een fijne tijd zult hebben . Veel plezier nog verder. Daaaaag!!

Gepost door: steffi | 21-01-09

De commentaren zijn gesloten.